Jeżyny – skarbnica antyoksydantów
wgospodarce.pl 1 dzień temu
Zdjęcie: 150-200 g świeżych lub mrożonych jeżyn to optymalna dzienna porcja tych owoców / autor: Pixabay
Jako optymalną porcję w codziennym żywieniu przyjmuje się około filiżanki świeżych jeżyn, to znaczy 150–200 g
- Strona główna
- Zaburzenia odżywiania
- Jeżyny – skarbnica antyoksydantów
Powiązane
Polecane
Regionalny konkurs kulinarny „Smak Pyry”
3 godzin temu
WIELKI MARSZ PATRIOTÓW W LONDYNIE. EUROPA SKRĘCA W PRAWO
4 godzin temu
Mam prawo do miłości
4 godzin temu
W DOMU BEZ ZGODY, SERCE NIESZCZĘŚLIWE
4 godzin temu
FaREGULAMIN KONKURSU „Cabral Cafe x Media Expert”
4 godzin temu