Mąka jest podstawowym artykułem spożywczym znajdującym się niemal w każdej kuchni. Wraz ze wzrostem popularności diety bezglutenowej zaczęto coraz bardziej uwzględniać potrzeby żywieniowe osób stosujących ją. Powody wykluczenia glutenu z diety są różne – alergie, chęć schudnięcia czy po prostu zmiany nawyków żywieniowych. jeżeli stosujesz taką dietę, z pewnością zwracasz uwagę na wybór naturalnej żywności. Czytaj więcej
Dieta bezglutenowa. Jakiej mąki możesz używać?
cukrzycapolska.pl 2 lat temu
- Strona główna
- Cukrzyca
- Dieta bezglutenowa. Jakiej mąki możesz używać?
Powiązane
POŁOWA Z NAS MA INSULINOOPRNOŚĆ | DIETETYCZNE ZERO
1 dzień temu
Leczenie cukrzycy w Polsce i na świecie
2 dni temu
Polecane
Wycofują milion kilogramów suszonej wieprzowiny
3 godzin temu














